Hej hej leverpastej! Välkomna tillbaka till Doffelns egen lilla vrå av internet. Idag kommer bloggen handla om något som är viktigt både i hemmet och på företaget – och kanske framförallt om man driver restaurang eller café.

Det handlar nämligen om städning. Att ha rent och snyggt omkring sig är viktigt, det vet väl varenda kotte. Och det finns ju flera anledningar till det. En stor anledning är ju att det helt enkelt är trevligt att ha det skinande rent omkring sig.

En annan viktig punkt är att det ger ett bra intryck när du har gäster hemma eller kunder på besök på företaget. Och gud nåde den restaurang eller det café som inte har en städad och snygg miljö. Är det smutsigt och skitigt när kunder kommer och äter så är en sak säker och det är att de aldrig någonsin kommer tillbaka!

Här på Doffeln har vi hjälp av en väldigt proffsig städfirma som heter RHstad. Det är en firma vi hittade genom att söka på Google och vi blev imponerade redan när vi klickade oss in på deras hemsida eftersom den ser så proffsig ut.

När RH Städ väl kom och städade här på Doffeln blev vi inte besvikna. Varenda hörna och vrå blev skinande ren och jag tror nog aldrig det varit så snyggt och rent här på Doffeln någon gång tidigare under alla år jag har varit här.

Och då är vi ändå inga lortgrisar! Tvärtom, vi som jobbar här är snarare pedantiska av oss och väldigt noga med att hålla ordning omkring oss.

Men RH Städ är verkligen proffs och de slår nog de flesta på fingrarna när det gäller städning.

”Men jag driver ju inget företag”, kanske du tänker.

Vår rekommendation är giltig ändå. RH Städ erbjuder nämligen också hemstäd, vilket undertecknad har provat på. Jag måste säga att det är en väldigt skön känsla att komma hem när proffsen har städat.

Det känns nästan som att jag är på semester och bor på hotell!