Doffeln var ett populärt resmål under sommaren som var och vi siktar givetvis på att bli större och bättre inför nästa sommar. Efter att vi öppnat Bed and Breakfast satsar vi nu vidare. Vi kommer att köpa upp en större parkeringsplats som ligger i anslutning till vårt café och satsa på ställplatser för husbilar under nästa sommar.

Då det redan har varit högt tryck för att boka plats på vårt bed and breakfast har vi märkt att det finns goda förutsättningar för att ta emot fler gäster. Allt fler har ju köpt husvagnar och husbilar för att semestra på hemmaplan och när man åker runt på detta sättet vill man ju givetvis besöka olika smultronställen. Vi hoppas verkligen att Doffeln och våra vackra omgivningar blir ett sådant ställe och det känns kul att kunna erbjuda möjligheten att ställa sin husbil i anslutning till vår verksamhet så att man kan stanna kvar och njuta ett dygn eller hur länge man nu vill stanna.

Vi har som mål att utvecklas som utflyktsmål och detta kommer vi att göra än mer under nästa år. Vi diskuterar just nu att ingå i ett projekt med regionen och kommunen för att lyfta besöksnäringen i vår kommun och i vår region och detta hoppas vi kunna berätta mer om inom en snar framtid.

Har det hänt något annat på Doffeln sedan sist?

Givetvis har det gjort det. Vi har fullt upp här med alla projekt som pågår och det är väldigt roligt. Ett projekt som vi jobbar på att göra klart är en utställning då caféet under en kortare period i höst kommer att låta dess väggar prydas av lokala konstnärers verk. Vi vill ge dem möjligheten att visa upp sina verk här och även ha möjligheten att sälja tavlor till kunder här på vårt café. Mer om detta längre fram, om det blir av givetvis.