Kära vänner!

Det har blivit hög tid för ännu en utställning på Doffeln och denna gång kan alla våra gäster njuta av plastmodeller som föreställer olika stridsfordon. Vi kommer att visa upp dessa vackra skapelser som föreställer bilar, pansarvagnar och stridsflygplan bland mycket annat.

Under utställningens gång kommer dessa modeller dessutom att vara till salu ifall någon vill köpa på sig en eller flera och kanske påbörja sin egen samling? Chansen finns onekligen och om någon känner sig manad är det bara att fråga i kassan vad respektive modell kostar.

Något som är väldigt häftigt är att en krigshistoriker kommer att vara närvarande under utställningen för att berätta mer om vad de olika modellerna föreställer och vad de användes till i de fall de inte längre är i bruk. De allra flesta modeller som kommer att finnas till allmän beskådan här på Doffeln är från epoken kring andra världskriget och därmed ha en skön retro-känsla.

Historikern som kommer att vara på plats kommer också att använda en stor mängd modeller utplacerade på ett bord som ska föreställa en front eller en skådeplats för krig och hålla föredrag om olika berömda slag under andra världskriget.

Detta kommer garanterat att vara en mycket intressant upplevelse, särskilt för de besökare som är lite extra intresserade av historia och främst militär sådan.

Utställningen kommer att pågå under sommaren och avslutas i början av september. Tider och datum för när vår historiker kommer att vara på plats och föreläsa om de olika slagen kommer ut lite senare, men så fort alla datum är spikade får ni läsare veta om det!

För övrigt går livet sin gilla gång här på Doffeln. Vi fortsätter att jobba på att erbjuda er gäster en bra service och många olika alternativ att välja mellan på menyn och vi kommer även att uppdatera menyn så att några somrigare alternativ finns att välja mellan. Även här gäller det att hålla utkik!