Vi på Doffeln är glada att kunna berätta att vi nu har installerat ett spabad Malmö på vårt bed and breakfast-område! Efter många önskemål från våra gäster och efter mycket planering och förberedelse är vi nu redo att erbjuda en riktigt avkopplande upplevelse för våra B&B-gäster.

Det nya spabadet är beläget i en privat trädgård, omgivet av vacker natur och med en fantastisk utsikt. Det är det perfekta stället att njuta av en varm och avkopplande badupplevelse efter en dag med sightseeing eller vandring. Vattnet i spabadet är alltid uppvärmt till en behaglig temperatur och det finns bekväma sittplatser för upp till sex personer.

Men det är inte bara vattnet i spabadet som är varmt, vi har också tänkt på detaljerna. Varje gång du besöker spabadet får du en mjuk handduk och badrock att använda, och det finns också en liten bar där du kan beställa en kall dryck eller en lätt måltid.

Vi på Doffeln tror att det här kommer att vara en populär tjänst hos våra gäster och vi hoppas att det kommer att bidra till att göra deras vistelse hos oss ännu mer minnesvärd. Så om du är planerar att besöka oss i framtiden, var inte rädd att fråga vårt personal om det nya spabadet och boka en tid att njuta av det under din vistelse.

Vi ser fram emot att välkomna dig till Doffeln och hoppas att du kommer att njuta av vårt nya spabad så mycket som vi gör!

Som vanligt är vårt café öppet för alla som önskar komma och njuta av en god fika eller måltid. Vi erbjuder fortfarande vår populära meny med hembakade bullar och färska bakverk. Så om du är sugen på att prova på våra goda bullar eller bara vill ha en kopp kaffe medan du njuter av utsikten, så är du alltid välkommen att besöka oss. Och om du vill njuta av spabadet och samtidigt njuta av en god fika, så kan du beställa en fika till spabadet, så kommer vi att servera det direkt till dig i badet.