Julen är här!

Eller ja, snart i alla fall. Det firar vi som vanligt här på Doffeln som sig bör, vilket innebär att vi firar riktigt ordentligt. Vi har redan börjat pynta och vi kommer att ha julmusik i högtalarna under hela december. Det kommer att bli riktigt festligt och vi kommer förstås ha vårt populära presentbord med massor av olika julsaker som ni kan köpa för att verkligen komma i julstämning. Nytt för i år är att vi har en rullhållare med presentpapper på plats så att ni kan köpa julklappar hos oss och sedan slå in dessa omedelbart.

Vi kommer även som vanligt att sälja massor av julfika som vi har bakat själva i bageriet. Favoriter som lussekatter, pepparkakor, saffransmuffins och mycket annat gott kommer att finnas till försäljning. Bland de andra delikatesserna som vi kan nämna så säljer vi även i år glögg som tagits fram av lokala producenter samt utvald julmust.

Vi har också många bra tips på julklappar som vi kan tipsa om. Vi har ett stort utbud av häftiga tesorter som går att köpa i lösvikt och som vanligt har vi också flera olika sorters julkaffe. Årets nyhet där är ett kaffe med kardemumma som smakar väldigt gott och som också verkligen bidrar till att skapa en julig stämning.

Varje advent kommer vi dessutom att bjuda på livemusik där vårt husband Julkulorna spelar julmusik mellan 16 och 18 varje söndag. Det kommer att bli mysiga stunder där man kan vandra runt bland borden där vi säljer julsaker eller bara sitta ner och ta en kopp glögg och lyssna på julmusiken i godan ro.

Något annat som blev en stor succé förra året som vi testar igen är en tomte som tar emot barnens önskelistor. Även tomten kommer hit på söndagar och då är det mellan klockan 15 och 16 som gäller för alla barn som vill träffa honom. Vi bjuder alla barn som kommer på en påse julgodis.