Hej!

Nu har vi äntligen äran att presentera vår nye chef för B&B-verksamheten här på Doffeln. Varmt välkommen säger vi till Markus som gör sin första arbetsdag här hos oss. Markus är 36 år gammal och kommer ursprungligen från Jönköping. Han studerade sedan i Malmö och träffade sin blivande fru här vilket ledde till att han och frun flyttade hit när de bildade familj. Markus har också hunnit med att bo i Stockholm och Örebro samt sex månaders studier i London.

Tidigare har Markus haft flera olika jobb. Han har bland annat jobbat med golvbeläggning Örebro och som inköpsansvarig hos ett välkänt svenskt livsmedelsmärke. Det roligaste jobbet Markus har haft är enligt honom själv när han sommarjobbade i en glasskiosk i Jönköping när han var 16 år gammal.

Markus beskriver sig som en positiv, nyfiken och utåtriktad person som älskar kontakten med nya människor. Att få hjälpa folk att trivas hos oss ser han som sin roligaste utmaning med sitt nya jobb.

Markus bor i ett radhus tillsammans med sin fru och deras två barn, samt familjens två katter Luminus och Lopes. På fritiden tycker Markus om att spela padel, att ta en öl med vännerna, att stå i klacken när MFF spelar samt att lyssna på podcasts. Markus favoritgenre när det gäller podcasts är true crime. När det gäller musik beskriver Markus sig som något av en allätare, men favoriterna är klassiska band som Iron Maiden och Metallica.

Om Markus får välja ett drömresmål så är det Maldiverna han skulle vilja åka till. En historisk person han gärna hade ätit middag med är Harry Truman och om Markus hade en tidsmaskin skulle han åka tillbaka till åren kring den franska revolutionen för att det var en spännande tid då mycket hände i världen.

Kom gärna in och hälsa på Markus, vår nye B&B-chef!