Hej alla glada gamänger där ute i vårt avlånga land!

Idag har vi haft vår Bed and Breakfast här på Doffeln öppen i prick ett år och det ska vi fira. Alla kunder som kommer in under dagen kommer att få ett glas välkomstbål och sedan bjuder vi på goda snittar. Så kom in till oss här på Doffeln och fira!

Dagen till ära tänkte vi bjuda på en lättsammare ”Q and A” som det så klatschigt heter på engelska. Vi svarar på de vanligaste frågorna om vår bed and breakfast. Förhoppningen är att du som läser det här ska få klarhet och vilja boka in dig här och testa att bo hos oss på Doffeln.

Hur bokar man ett rum på Doffeln?

Det går bra att ringa in till oss och att komma in ”in person” på caféet och boka ett rum, förutsatt att vi har ett ledigt. Vi finns också på flera bokningstjänster på nätet, så det går bra att reservera sitt rum via dessa.

Vad har ni för sängar i rummen?

I alla enkelrum finns en ställbar säng 160 och i alla dubbelrum finns en kontinentalsäng. Om man har barn med sig så kan vi ställa in en barnsäng eller en spjälsäng i rummet innan er ankomst om ni så önskar.

Ingår frukost?

Japp, konceptet heter bed and breakfast och det betyder att både rum och frukost ingår i priset.

Vad kan man göra på Doffeln?

Massor! Vi har ett härligt café med en härlig uteservering på sommaren. Kom hit och njut av goda bakelser, kaffe, smörgåstårta och mycket annat. När du har fikat kan du strosa i den vackra parken intill vårt café.

Var hittar man mer info om Doffeln?

Du hittar massor av info om vår verksamhet här på vår hemsida. Kolla igenom bloggen så hittar du allt om vår resa från att vi tog över caféet till idag!