Hallå kära läsare!

Nu har det varit lite bloggtorka här på Doffelns blogg och vi ber såklart om ursäkt för det även om det finns en bra anledning till att bloggen inte uppdaterats. Vi har nämligen haft fullt upp och massor att göra på caféet. Bokningarna rullar på ordentligt, kunderna strömmar in och vi har även haft flera catering-uppdrag under våren och fler är bokade under sommaren och den tidiga hösten, så det känns väldigt bra.

Samtidigt håller vi på och grejar för fullt utomhus nu när det börjar bli varmare och skönare utomhus. Vi har lagt stort fokus på vår utomhusmiljö och bokat in trädgårdsservice så att alla buskar och träd kommer att se nyfriserade ut.

Det känns väldigt bra att vi kan få hjälp med just denna biten eftersom att många vill fika utomhus under sommaren och det är inte så konstigt, att sitta ute i solen och njuta av en god kopp kaffe och en bakelse eller en räkmacka är ju alldeles underbart. Speciellt när det sker under lata dagar på semestern eller sommarlovet då man kan sitta och bara vara.

Så därför lägger vi på Doffeln lite extra fokus på våra utomhusmiljöer så att du som kund eller gäst ska finna det extra trivsamt.

Något annat som är nytt på Doffeln är att vi snart börjar servera vår sommarmeny där det kommer att finnas olika våfflor att välja mellan. En stor favorit förra året blev vår våffla med vaniljklass och kolasås, som vi kallade för Doffeln special. Den finns självklart med på menyn även i år och vi vet att ni är många kunder som har frågat efter den. Så det känns skönt att kunna erbjuda Doffeln special även i år.

Vi kommer även att testa en ny variant som kallas Dansk Våffla. Där kan man välja mellan två varianter, antingen med två röda pölsekorvar på eller en med massor av choklad. Det är dejligt, som våra kära grannar säger!