Här på Doffeln är vi måna om att stämningen ska vara god. Det ska vara högt i tak och våra gäster ska kunna “slänga lite käft” med oss i personalen. För våra stamkunder vill vi gärna vara både ett frukostbord och ett vardagsrum.

Att ha djupa samtal på caféet kan vara både roligt och allvarligt. Och på temat allvarligt så har Mr. Doffeln något att berätta.

Det är inte alls ovanligt att vi män som når en viss respektabel ålder saknar hästkrafter på vissa ställen, om du förstår vad jag menar. Vi blir allt visare med åren, men det vi går plus i skallen går vi minus med fysiken.

En sak som många män tycker är jobbigt att prata om är när flaggan vajar på halv stång, när soldaten ligger och sover, när geväret låser sig, när blodet inte flödat dit det ska. Ja, ni hajar.

Detta är något som kan vara väldigt jobbigt och i vissa fall något som män skäms över. Men att prata om det kan faktiskt hjälpa. Att få råd och stöd, att känna att man inte är ensam, kan underlätta något oerhört.

Det var något som Mr. Doffeln själv upptäckte när han lättade sitt hjärta. Över en kopp kaffe med en stamkund som också är en god vän berättade Mr. Doffeln att det inte gick lika hett till i sänghalmen som tidigare.

Den gode vännen lyssnade och hummade, tog en tugga av sin fralla och lade huvudet på sned. Sedan svarade vännen att han varit med om samma sak. Och att det i det läget finns hjälpmedel.

Den gode vännen hade beställt hem varor från viagrastore.se och fått hjälp på traven. Det hade fungerat klockrent. Det blev flaggdag, soldaten ställde sig i givakt och geväret kunde fyra av en rejäl salva.

Det lät som en riktig solskenshistoria, tyckte Mr. Doffeln. Nu ska han själv gå hem och lägga en beställning.