Kära kunder!

Det har äntligen blivit dags för oss på Doffeln att presentera en god nyhet. Det är något vi har jobbat på länge och det känns skönt att äntligen kunna dela med oss av vår glada nyhet! Det är nämligen så att vi renoverat övervåningen och inrett en liten lägenhet där vi kommer att erbjuda Bed and Breakfast!

De kunder som vill besöka Doffeln och sova kvar kan nu göra det. Vi har tre små rum som alla har varsin dubbelsäng och egen toalett. Vi har till och med kunnat ordna dusch och badkar i alla rum tack vare ett samarbete som gjorde att vi hittade billiga badkar som vi nu har installerat på plats.

Vi kommer att ha lite specialerbjudanden i helgen för att fira att vårt Bed and Breakfast äntligen öppnat. Än så länge kan man bara boka rum genom att ringa till oss eller genom att besöka oss fysiskt men framöver ska vi även ordna så att det går att boka rum direkt via vår hemsida.

När man bokar rum så ingår frukost alltid, vilket antyds i namnet. Frukosten serveras nere i caféet och finns i form av en buffé som vi dukar fram vid 6.30 och håller öppen till 9.30. På helgerna är frukosten öppen ända fram till 11 och vi utökar då buffén med lite ”brunchigare” alternativ.

Vår Bed and Breakfast är öppen året om och det går att boka rum 365 dagar om året. Notera dock att frukosten inte ingår under vissa helgdagar då vi inte har någon bemanning i caféet som exempelvis julafton, midsommarafton och nyårsdagen, för att nämna några högtider då vi håller stängt.

Vi hoppas att alla ni framtida gäster som sover över på vårt Bed and Breakfast kommer att tycka att det är lika trevligt som vi tycker. Vi är supernöjda med resultatet och är väldigt förväntansfulla inför de första riktiga besöken. Ni är varmt välkomna allesammans!