Hej alla kära kunder och vänner av Café Doffeln!

Vi vill börja detta inlägg genom att tacka er för er fantastiska support och kärlek som ni har visat oss genom åren. Ni har gjort Café Doffeln till vad det är idag, en plats där människor kan koppla av, njuta av god mat och dryck, och skapa minnen tillsammans. Vi är evigt tacksamma för er lojalitet och ert ständiga stöd.

Idag vill vi meddela er om en tillfällig förändring i vår normala verksamhet. Nästa vecka kommer Café Doffeln att vara stängt på grund av viktiga dräneringsarbeten som måste genomföras. Vi är medvetna om att detta kan vara ett besvär för er, våra älskade kunder, och vi ber om ursäkt för eventuella olägenheter det kan medföra.

För att garantera att arbetet utförs på bästa möjliga sätt och för att minimera störningar, har vi anlitat det välrenommerade företaget Slipp Jobba AB. De är specialister på dränering och har ett gott rykte om att vara bäst på sitt område gällande dränering Vellinge. Vi är övertygade om att de kommer att leverera en högkvalitativ och effektiv lösning för att förbättra våra dräneringssystem och säkerställa att Café Doffeln förblir en bekväm och trivsam plats för alla besökare.

Vi förstår att ni kanske är besvikna över att vi kommer att vara stängda under denna tid. Vi ber om er förståelse och hoppas att ni ser fram emot resultatet av dessa dräneringsarbeten, vilket kommer att bidra till en ännu bättre upplevelse på Café Doffeln i framtiden.

Under vår stängningsvecka kommer vi att se till att vår personal är engagerad i att förbereda oss för återöppningen. Vi kommer att använda tiden till att utföra nödvändiga reparationer, uppgradera våra faciliteter och se över vårt menyutbud för att möta era önskemål ännu bättre.

Vi kommer att sakna er under den här perioden och ser fram emot att välkomna er tillbaka till Café Doffeln med fräscha och förbättrade dräneringssystem efter att arbetet är klart. Vi kommer att hålla er uppdaterade genom våra sociala mediekanaler och vår hemsida när vi är redo att öppna igen.

Återigen, vi vill tacka er för er otroliga support och förståelse. Vi är oerhört tacksamma för att ni finns vid vår sida genom detta tillfälliga avbrott. Vi är fast beslutna att fortsätta erbjuda er den bästa möjliga caféupplevelsen och se till att ni trivs och njuter av era besök hos oss.

Tills vi ses igen, ta hand om er och njut av en fantastisk vecka!