Nu har vi äntligen lyckats uppgradera vår uteplats och vårt café inomhus med nya möbler. Vi är väldigt nöjda med de nya soffgrupper som vi har beställt som passar väldigt bra för alla som vill sitta i grupp och fika. Med en soffgrupp kan man sjunka ned ordentligt med sin kopp kaffe och ha ett längre samtal i goda vänners lag. Det är en perfekt möbel för ett café och vi är väldigt nöjda med den soffgrupp som vi nu har i vårt café.

Vi är så nöjda med soffgrupperna som vi handlat på nätet hos en butik som vi tycker väldigt mycket om. Det handlar nämligen om Dina Möbler som har massor av fina möbler på sin sida. Hur vi egentligen kom att hitta den butiken skedde lite av en slump. Det var nämligen så att vi funderade på att köpa nya möbler men inte visste varifrån vi skulle beställa dessa.

Jag började Googla och läste på om olika butiker. Jag hade egentligen inte hört talas om Dina Möbler tidigare, men det var en butik som ofta nämndes i forum och i kommentarsfält. Alla kunder som hade handlat där verkade vara supernöjda och det var väldigt positiva omdömen om Dina Möbler var man än kollade, kändes det som.

Jag blev givetvis nyfiken och surfade in på deras hemsida för att se vad allt detta buzz egentligen handlade om. Jag märkte direkt att de hade ett enormt stort utbud av möbler och de verkade satsa på att erbjuda bra möbler till bra priser. Jag började ana varför så många kunder varit nöjda och lämnat bra recensioner.

Tillsammans tog vi beslutet att testa att beställa en soffgrupp till vår altan hemma från Dina Möbler. Den levererades snabbt och passade perfekt in på altanen. Vi blev supernöjda med kvaliteten och servicen. Sedan dess har vi alltid handlat våra möbler hos Dina Möbler.